BESCUIT DE NATA
Dels que he provat, és un dels més suaus i esponjosos. Com gairebé tots els bescuits, és molt fàcil de fer i amb pocs ingredients. La particularitat podria ser la crosta de sucre que es fa al damunt, molt agradable quan mossegues per degustar-lo.
Què hi posem ??
3 ous mitjans
180 gr. de sucre
100 ml. de nata líquida
100 gr. de mantega
200 gr. de farina
1 sobre de llevat en pols
Sucre per tirar per sobre
Com ho fem ??
Com sempre, encendrem el forn. El posarem a 180º, en posició dalt i baix o bé amb aire.
En un vol hi posarem els ous junt amb el sucre i batrem bé fins que tripliqui el seu volum; ens ha de quedar una crema de color pàl·lid. Afegirem la mantega fosa i barrejarem amb la crema.
Tot seguit incorporarem la nata i mesclarem amb els altres ingredients. Finalment, afegirem la farina i el llevat, ben tamisats i barrejarem amb moviments envolvents.
Engreixarem el motlle triat amb mantega o bé hi posarem un paper de forn i abocarem la massa.
Cobrirem la crema amb força sucre per sobre.
L’entrarem al forn i el deixarem uns 35/40’, comprovant amb un escuradents o similar que estigui ben cuit.
Un cop fet, el traurem del forn i el deixarem refredar sobre una reixeta.
ESPERO QUE US AGRADI !!