BESCUIT DE NATA

bescuit de nata

Dels que he provat, és un dels més suaus i esponjosos. Com gairebé tots els bescuits, és molt fàcil de fer i amb pocs ingredients. La particularitat podria ser la crosta de sucre que es fa al damunt, molt agradable quan mossegues per degustar-lo.

 

Què hi posem ??

3 ous mitjans

180 gr. de sucre

100 ml. de nata líquida

100 gr. de mantega

200 gr. de farina

1 sobre de llevat en pols

Sucre per tirar per sobre

 

Com ho fem ??

Com sempre, encendrem el forn. El posarem a 180º, en posició dalt i baix o bé amb aire.

En un vol hi posarem els ous junt amb el sucre i batrem bé fins que tripliqui el seu volum; ens ha de quedar una crema de color pàl·lid. Afegirem la mantega fosa i barrejarem amb la crema.

Tot seguit incorporarem la nata i mesclarem amb els altres ingredients. Finalment, afegirem la farina i el llevat, ben tamisats  i barrejarem amb moviments envolvents.

Engreixarem el motlle triat amb mantega o bé hi posarem un paper de forn i abocarem la massa.

Cobrirem la crema amb força sucre per sobre.

L’entrarem al forn i el deixarem uns 35/40’, comprovant amb un escuradents o similar que estigui ben cuit.

Un cop fet, el traurem del forn i el deixarem refredar sobre una reixeta.

ESPERO QUE US AGRADI !!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »