CALAMARS ARREBOSSATS AMB CERVESA

calam

A qui no li agraden uns calamarsets o unes tires de sípia ben cruixents ???  Doncs amb aquesta recepta us quedaran uns calamars d’allò més bons.  Podeu comprar-los frescs i fer-los anelles o bé ja en anelles o congelats.  No he posat quantitats, perquè la quantitat de massa depèn dels calamars que es facin, però no és gens complicat.

 Què hi posem ?

 Calamars frescs (els que necessiteu)

Farina comuna, de tot ús

1 cervesa de 33 cl.

Sal

Oli

Com ho fem ?

 En primer lloc, i si comprem calamars frescs els netejarem i els tallarem en anelles. Si els comprem ja tallats, els rentarem bé.

Els salarem i els posarem en un escorredor. Han de deixar bé l’aigua; així no esquitxaran al fregir-los.

En un bol hi posarem la cervesa; afegirem farina poc a poc i anirem barrejant amb batedora de ma. Ens ha de quedar una consistència fluida i no massa espessa. Afegirem una mica de sal i tornarem a barrejar perquè la massa agafi la sal.

En una paella hi posarem l’oli perquè es vagi escalfant.  Prepararem un plat amb farina i anirem enfarinant les anelles de calamar.

Tot seguit, passarem les anelles per la massa que tenim preparada i directament les posarem a la paella per fregir-les. Anirem controlant el foc i tombarem les anelles per l’altra cara; queden molt cruixents.  Les anirem disposant en una plàtera amb paper absorbent perquè deixin l’excés d’oli.

Un cop totes fregides les presentarem en una plàtera neta i podem acompanyar-les amb llimona.

 

ESPERO QUE US AGRADIN !!!!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »