EMPEDRAT

empedrat

L’empedrat és una amanida fresca, principalment per l’estiu. Es pot deixar feta al matí i ficar-la a la nevera, tapada amb film fins l’hora de dinar. La podeu fer amb el que més us agradi, però principalment ha de tenir llegum. Podeu afegir ou dur, moresc, patata cuita…..  Aquesta està feta així:

Què hi posem ?

2 tomàquets grossos

200 gr. de mongeta cuita

2 llaunes de tonyina

8 palets de cranc

1 pot l’olives farcides

Uns espàrrecs

Oli d’oliva

Sal

Julivert trinxadet

Com ho fem?

En primer lloc pelarem els tomàquets i els tallarem a quadradets petits. Els fiquem en un bol i els salem. Afegim les mongetes, la tonyina, les olives farcides, els palets de cranc tallats i ho reguem tot amb oli d’oliva. Barrejarem tot plegat, amb compte de que no s’aixafi.

En una safata disposem  l’empedrat, posant els espàrrecs per sobre i el julivert trinxadet.

Que us aprofiti !!!!CIMG2650

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »