CIGRONS AMB VERDURETES

CIGRONS AMB VERDURETES

Els llegums tenen un alt percentatge en hidrats de carboni i com tots els vegetals, no tenen
colesterol. Constitueixen una magnífica font de fòsfor, ferro, zinc, potassi i vitamines del grup B.
Els llegums ens donen fibra en abundància, arreglen el restrenyiment i prevenen els càncers de l’aparell digestiu. Què més volem; hauríem de menjar més llegum, ja ho veieu. Aquí us deixo aquesta recepta senzilla i molt gustosa que la podeu preparar el dia d’abans. És per 4 persones.

Què hi posem ?

600 gr. de cigrons cuits

1 tomàquet madur

1 ceba grossa

1 pebrot verd

1 carbassó

Oli, sal i herbes provençals.

En una paella amb un raig d’oli d’oliva sofregim la ceba ratllada o tallada en juliana. A mitja cocció  afegim el pebrot talladet a quadradets i deixem que es vagi fent. Després afegim també talladet petit el carbassó i el deixem una estona. Finalment el tomàquet ratllat. Salem i afegim les herbes provençals. Ho deixem una bona estona, a foc lent fins que estigui cuit. És l’hora d’afegir els cigrons. Ho remenem bé, amb cura de que no es desfacin els cigrons i ho deixem uns 5 minuts més perquè tot s’integri. Espero que us agradi.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »