POP A LA GALLEGA
Ens agrada molt el pop i fet d’aquesta manera queda super bó i en pocs minuts el tenim fet. El pop l’he comprat cuit; abans el comprava fresc, però pels que som a casa és molt més pràctic, ja que va envasat al buit. Hi van unes tres potes i no cal ni que el coguem, és molt tendre. Si teniu convidats, com entrant o aperitiu quedareu com uns senyors…
Què hi posem?
3 potes de pop cuit
3 patates
Oli d’oliva
Pebre vermell
Sal maldon
Com ho fem?
Posem les patates al microones. Aquestes les he posat senceres amb la pell, però també podem fer-les ja tallades a rodanxes. Tapeu-les sempre amb paper film; al meu en 7/8 minuts estan fetes; controleu el temps, segons el microones. També les podem bullir. Mentre es fan, disposem un plat, millor de fusta, si en tenim, i li tirem un raig d’oli. Quan estiguin les patates cuites les pelem i les tallem a rodanxes. Les posem al plat i les salem.
Tallem les potes del pop i les posem sobre de les patates. Escalfem el plat al microones i tot seguit li posem un bon raig d’oli d’oliva i el pebre vermelll per sobre. Finalment salarem amb les escates de la sal maldom. Que us aprofiti !!!