POP A LA GALLEGA

 P1040244

Ens agrada molt el pop i fet d’aquesta manera queda super bó i en pocs minuts el tenim fet.  El pop l’he comprat cuit; abans el comprava fresc, però pels que som a casa és molt més pràctic, ja que va envasat al buit. Hi van unes tres potes i no cal ni que el coguem, és molt tendre. Si teniu convidats, com entrant o aperitiu quedareu com uns senyors…

Què hi posem?

3 potes de pop cuit

3 patates

Oli d’oliva

Pebre vermell

Sal maldon

Com ho fem?

Posem les patates al microones. Aquestes les he posat senceres amb la pell, però també podem fer-les ja tallades a rodanxes. Tapeu-les sempre amb paper film; al meu en 7/8 minuts estan fetes; controleu el temps, segons el microones. També les podem bullir. Mentre es fan, disposem un plat,  millor de fusta, si en tenim,  i li tirem un raig d’oli. Quan estiguin les patates cuites les pelem i les   tallem a rodanxes. Les posem al plat i les salem.

Tallem les potes del pop i les posem sobre de les patates. Escalfem el plat al microones i tot seguit li posem un bon raig d’oli d’oliva i el pebre vermelll per sobre. Finalment salarem amb les escates de la sal maldom. Que us aprofiti !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »