ARRÒS AMB BACALLÀ, CARXOFES I ESPARRECS

arros bacalla

Un altre cop l’ingredient és el bacallà; en aquest cas amb arròs i acompanyat d’esparrecs i carxofes. Un plat molt complet, amb molt bon gust i molt fàcil de fer. Els ingredients són per 5 persones.

Què hi posem ?

400 gr. d’arròs

200 gr. de bacallà dessalat

1 pebrot verd

1 all

1 cullerada de pebrot xoricer (molsa depebrot)

2 carxofes

6 espàrrecs verds

1 copeta de vi blanc del Penedès

Brou de peix o aigua

Oli d’oliva i sal

Com ho fem ?

En una paella amb oli d’oliva posarem els alls  junt amb el pebrot, tot ben picadet; donarem un tomb i afegirem les carxofes tallades a làmines i els esparrecs tallats a daus. Afegirem una cullerada de pebrot xoricer i la copa de vi blanc; deixarem una estona perquè el vi s’evapori.

Incorporarem el brou (3 parts per cada part d’arròs), l’arròs i el bacallà tallat a dauets, o de la manera que més us agradi. Deixarem coure uns 15/20 minuts i ja el tindrem a punt per degustar. Espero que us agradi !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »