COOKIES AMB XOCOLATA

cookies de xoco

 És la primera vegada que les faig aquestes galetes. A la petita de casa li agraden molt les “Chips Ahoy” i vaig pensar que aquestes li agradarien. La recepta és de Las Recetas de MJ, encara que m’han quedat més fosques perquè el  sucre moreno és més fosc. També he posat menys sucre, perquè no ens agraden massa dolces. M’han quedat una mica planes, però us asseguro que el gust és immillorable. A la propera segur que surten millor. Ahhhh a l’Anna li han encantat.

Què hi posem?

115 gr. de mantega

70 gr. de sucre i 80 gr. de sucre moreno

1 ou

1 culleradeta d’extracte de vainilla

225 gr. de farina

2 gr. de sal; 2 gr. de llevat en pols i 2 gr. de bicarbonat

200 gr. de perletes de xocolata

Com ho fem ?

En un bol posarem la mantega en pomada (ben toveta) junt amb els dos tipus de sucre; barrejarem bé amb batedora de varilles. Afegirem l’ou i tornarem a batre. Tot seguit l’extracte de vainilla. A la farina afegim la sal, el llevat en pols i el bicarbonat.

Aquesta barreja l’anem incorporant mica en mica a la crema feta amb la mantega, sucre…….. fins que la farina quedi ben integrada. Afegirem les perletes de xocolata i amb l’ajut d’una espàtula barrejarem bé.

En una safata de forn posarem un paper vegetal i amb una cullera agafarem porcions que deixarem sobre la safata una mica separades. Abans haurem encés el forn a 190º.

En uns 15 minuts les tindrem cuites. Ja veureu quins cookies més bons  i quina olor queda a tota la casa !!!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »