TORTELL AMB NATA

tortell amb nata

Què fàcil és de fer i què bo que està !!!!!!!. En pocs minuts el teniu fet i no te res que envejar als de les pastisseries (sense menyspreuar la feina dels pastissers). Amb tres ingredients teniu aquest tortell a punt, cruixent, dolç i cremòs….

Què hi posem ?

2 masses de pasta de full (jo lidl)

1 bric de 400 ml. de nata per muntar

2 cullerades de sucre llustre

1 polsim més de sucre llustre (per empolsinar)

Com ho fem ?

Encendrem el forn a 190º en posició turbo o be dalt i baix. Estendrem les masses de pasta de full sobre un paper vegetal per anar al forn, una sobre de l’altra. Tal qual les enfornarem, quan el forn hagi agafat temperatura.

Controlarem que la massa pugi i quan la vegem torradeta la traurem del forn. Reservarem i deixarem refredar.

Mentre farem la nata. La traurem ben freda de la nevera i la muntarem amb la batedora de varilles o l’estri que tinguem per casa. A mig muntar li afegirem les cullerades de sucre llustre; si la volem més dolça n’afegirem més. Tornarem a muntar fins que estigui ben sòlida.

Quan la pasta de full estigui ben freda, amb un ganivet la partirem per la meitat de manera que ens quedi una part a sota, per poder posar la nata i una per sobre per tapar-la.

Amb una mànega i la boquilla que més ens agradi (jo amb una arrissada) anirem omplint la part de sota de la massa fins que quedi ben plena de nata. La taparem amb la part de sobre i amb un colador petit anirem cobrint el tortell amb sucre llustre. Així de fàcil !!!!!! Ja veureu que no us quedarà ni una engruna. Pot fer-se amb massa rodona també.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »