LLAGOSTINS A L’ALLET
Llagostins o gambes es poden fer de la mateixa manera. Ràpida i super fàcil, encara que a la planxa també m’agraden molt, d’aquesta forma es poden fer d’un dia per l’altre i prendre si et conviden a casa d’algú…. quedaràs com un senyor.
Què hi posem ?
1 kg. de llagostins
5 dents d’all
Oli d’oliva
Sal, pebre i bitxo en pols
Una copa de brandy
Com ho fem ?
Tallarem els bigotis dels llagostins i els rentarem amb aigua ben neta; els deixarem escórrer.
Prepararem una cassola amb oli d’oliva i quan sigui calent incorporarem els alls tallats a làmines. Un cop siguin rossos posarem els llagostins, prèviament salpebrats, deixant que es vagin fent mica en mica, tot emulsionant-se amb els allets. Veureu que van deixant el seu propi suc, que és el que fa que siguin tan bons.
Un cop fets, sense torrar-se, afegirem una mica de bitxo en pols i la copa de brandy. Deixarem que s’evapori uns minutets més i ja els tindrem llestos.
Segur que us en llepareu els dits !!