AMANIDA DE MANGO AMB VINAGRETA DE TARONJA

P1060051

 

M’hauria menjat tres de seguides. Aquesta amanida és super fresca, amb uns colors impresionants i una combinació de gustos exquisida. Hem d’aprofitar les fruites de l’estiu per poder crear diferents amanides, que tant venen de gust. La idea del blog de la dolorss.

Què hi posem ?

Amanida amb brots (podeu comprar-la en bossa)

Tomàquets xerry

Alvocat

Formatge de cabra

Mango

Per la vinagreta:  Un raig d’oli d’oliva, 1 raig de vinagre de mòdena, el suc de 1/2 taronja, sal i fruits secs per amanida.

Com ho fem?

Pelarem el mango i el tallarem en tires primes; si tenim mandolina millor, però podem fer-ho perfectament amb un ganivet. En aquest cas he fet servir un motlle en forma de cercle per donar la forma.

Cobrirem la paret interior del cercle amb el mango i l’anirem omplint amb l’enciam i els brots, prèviament nets. Afegirem els xerrys, l’alvocat a trocets i el formatge de cabra.

Per fer la vinagreta li traurem el suc a la taronja i el barrejarem amb l’oli, la sal, el vinagre i els fruits secs. Emulsionarem i afegirem uns dauets de mango. Cobrirem per sobre de l’amanida i ja la tindrem llesta.  ESPERO QUE US AGRADI !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »