EMPANADA D’ESCALIVADA, TONYINA I ANXOVES

empanada

L’empanada és un plat molt popular. Poden ser de pa, de pasta de full, de pasta brisa…. i farcides de mil ingredients. En aquest cas està farcida d’escalivada, tonyina i anxoves, que és com més ens agrada.

Què hi posem ?

2 masses de pasta de full (jo Lidl)

1 pebrot escalivat, 1 albergínia escalivada

2 llaunes de tonyina

1 llauna d’anxoves

Oli d’oliva i sal

1 ou

Com ho fem ?

Sobre un paper de forn estendrem la massa i li donarem la forma que més ens agradi. Anirem posant el pebrot i l’albergínia en tires cobrint tota la base. Hi posarem una mica d’oli i salarem.

Seguidament escamparem la tonyina i finalment col·locarem les anxoves.

Amb compte, col·locarem l’altra massa per sobre de la que tenim farcida segellant tots els costats de manera que no surti cap ingredient de dintre. Si volem amb la massa sobrant farem un detallet per sobre. Pintarem amb ou batut la superfície per donar-li lluentor.

Escalfarem el forn a 200º i posarem l’empanada a coure. Vigilarem i quan estigui rosseta la traurem del forn. ESPERO QUE US AGRADI !!!!

empanada (2)

 

empanada (3)

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »