PURÉ DE PATATA

PURÉ-DE-PATATA-1024x682

 Recepta molt senzilla que en aquest cas és com a guarnició d’un plat de carn. Us aconsello no recórrer als preparats a l’hora de fer un puré i que feu servir els productes naturals que tenim a l’abast tan fàcilment i més econòmics.

Què hi posem ?

400 gr. de patates

200 ml. de llet

50 gr. de mantega

Pebre, sal  i nou moscada

Com ho fem ?

 Les bullirem en una olla amb aigua, rentades  i amb la pell;  un cop cuites les colarem però reservarem 100 ml. de l’aigua de la cocció.

Aixafarem o triturarem les patates junt amb els 100 ml. d’aigua de la cocció i els 100 ml. de llet. Incorporarem la mantega, el pebre i la nou moscada i barrejarem fins que quedi un puré ben fi.

Si el volem com a guarniment d’un plat el posarem en una mànega pastissera i farem la forma que més ens agradi.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »