RAP AL CAVA

rap al cava

El peix és molt saludable, en aquest cas hem cuinat rap. El rap és un dels peixos blancs amb més vitamines i minerals, molt apropiat pels nens, gràcies a que els seus filets no presenten espines i la seva carn és apretada i carnosa.

Què hi posem ?

2 cues de rap mitjanetes

75 cl. de cava brut

100 cl. de fumet de peix

1 brik de nata líquida

12  llagostins

Farina per arrebossar

Oli d’oliva

sal i pebre

Per a la picada:

1 all, 10 ametlles torrades i una mica de safrà

Com ho fem ?

Per fer la picada, posarem les ametlles torrades, el safrà  i un gra d’all pelat  en un morter i ho trinxarem. Reservarem

A continuació, salarem el rap i les cues de llagostí, que haurem pelat i rentat prèviament. Després, enfarinarem el rap i ho fregirem junt amb els llagostins en una paella amb oli. Tot seguit, a la paella on hem fregit el peix, primer colarem l’oli i tot seguit afegirem la picada i el cava. Remenarem bé i deixarem reduir.

A continuació, incorporarem el fumet i   la crema de llet.  Provarem de sal i  si cal afegirem  i també una mica de pebre. Deixarem reduir una estoneta.

Incorporarem el rap i els llagostins i deixarem coure durant 2 o 3 minuts. I ja per acabar, emplatarem i decorarem  amb una mica de safrà per sobre.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »