XUPA XUPS DE ROQUEFORT AMB POLS DE XORIÇ

xupaxups de rokefort

Aquesta recepta l’he aconseguit gràcies a un receptari de les caves Roquefort i des del primer moment tenia “in mente” de fer-la. Amb altres coses per picar, la vaig fer per la revetlla de St. Joan, pensant en el nostre amic Julio, que és juntament amb mi, un gran amant d’aquest formatge. El resultat impressionant; us asseguro que van volar. Espero que els feu i us agradin !!!

Què hi posem ?

250 gr. de formatge Roquefort

2 cullerades soperes de formatge crema

100 gr. de xoriç

3 cullerades soperes de pa ratllat

4 orellanes, 10 panses sense pinyol, 30/40 gr. de nous  (podem combinar amb els fruits secs que tinguem)

Com ho fem ?

Encendrem el forn. Traurem la pell de les llesques del xoriç i les posarem al forn perquè s’assequin. Les deixarem refredar i les passarem per la batedora per obtenir una pols ben fina.

Picarem els fruits secs ben petits i els barrejarem amb els dos tipus de  formatge i el pa ratllat. Formarem boletes i un cop fetes les arrebossarem amb la pols del xoriç.

Les deixarem una hora a la nevera i ja les tindrem a punt per degustar.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »