TRUITA DE POMA, CEBA I BOTIFARRA NEGRA

truita de poma i buti negra

Us asseguro que aquesta truita no deixa indiferent a ningú. És diferent, contrasta el dolç amb el salat…. un plaer pel paladar.  La poma és de la varietat Golden i la botifarra negra de Cal Vives, la millor sense dubte. Els ingredients són per una truita mitjana.

Què hi posem ?

5 ous

2 pomes golden

1 ceba mitjana

Mitja botifarra negra

Oli d’oliva i sal

Com ho fem ?

Primer pelarem les pomes i les farem a llesques, com si fessim truita de patata. Farem el mateix amb la ceba, tallant-la ben primeta.

En una paella hi ficarem una mica d’oli d’oliva i un cop calent hi posarem la poma i la ceba; ho salarem i deixarem que es faci a foc lent. Mentre batrem els ous.

Un cop ben fet, afegirem la botifarra, a la que prèviament haurem tret la pell i haurem trinxat una mica amb un ganivet. Deixarem uns 2 minuts i ja passarem a tirar els ous mirant de que quedi la paella ben uniforme.

Tombarem pels dos costats fins que estigui feta, però mirant de que quedi ben toveta i ja tenim la nostra truita feta.

ESPERO QUE US AGRADI. !!!!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »