ESPATLLETES DE CABRIT AL FORN

espatlleta

Aquest és un plat que te el seu temps d’elaboració, però té l’avantatge de que es va fent sol. És molt gustós i la carn de cabrit queda molt tendra. Es pot acompanyar  de diferents ingredients; en aquest cas, de patates i cebes de platillo confitades. Espero que gaudiu de la recepta. Jo l’he cuinat per 4 persones.

Qùe hi posem?

4 espatlletes de cabrit

2 cebes grosses

4 grans d’all

1 fulla de llorer

1 branca de romaní (podeu posar les herbes que més us agradin)

Oli, sal i pebre

1 got de conyac (de tallat)

1 cullerot de brou

Pel guarniment: 4 patates i cebetes de platillo

 

Com ho fem?

En primer lloc encenem el forn a 180º perquè vagi agafant temperatura. En la safata o greixonera que tingueu, aboqueu un bon raig d’oli d’oliva i a sobre aneu posant les espatlletes, prèviament salpebrades. Torneu a tirar un raig d’oli per sobre. Les fiqueu al forn per espai de 3/4 d’hora.

Tot seguit hi afegiu les cebes trocejades, la branca de romaní, la fulla de llorer, els grans d’all, el got de conyac i el cullerot de brou. Deixeu que cogui una hora més, anant vigilant el forn i regant les espatlles amb el suquet que es va fent.

DSC04926

A banda, talleu les patates per la meitat i les poseu al microones tapades amb film (en el meu han estat 7 min.) Les reserveu. Peleu totes les cebetes i les poseu en una cassola petita amb oli d’oliva amb poca temperatura, de manera que no es fregeixin, sino que es vagin confitant. En mitja hora les teniu fetes.

Cinc minuts abans de treure les espatlles del forn, afegir les patates i les cebetes , regant-les amb el suc, perquè agafin el gustet.

Per muntar el plat, posar l’espatlla acompanyada de les patates i de les cebetes confitades. Que us aprofiti.

 

 

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »