GALETES DE CANYELLA

galetes canyella 1

De cara a la Festa Major he anat posant postres fàcils de fer i boníssims, com aquestes galetes de mantega amb canyella.

Què hi posem?

100 gr. de mantega (pomada)

100 gr. de sucre

1 ou

2 cullerades de postre de canyella en pols

250 gr. de farina

1 cullerada de cafè de llevat en pols

Per empolsinar per sobre: Una cullerada de sucre i una cullerada de canyella en pols

Com ho fem ?

Amb varetes elèctriques batrem bé la mantega amb el sucre fins que agafi cremositat. Afegirem l’ou i la canyella i continuarem batent fins que quedi ben emulsionat.

Posarem la farina i el llevat en un colador i les tamisarem. Remenarem amb moviments envolvents amb una llengua fins a obtenir una pasta. En cas de no poder amb la llengua, acabarem amb les mans ben netes. Farem una bola, la cobrirem amb film i la deixarem a la nevera per espai d’una hora.

Passat  aquest temps, disposarem la massa entre dos papers de forn i amb l’ajut d’un rodet l’estirarem fins aconseguir una làmina de mig centímetre aproximadament. La tornarem a deixar refredar a la nevera, ja que per tallar-la es treballa millor.

Engegarem el forn a 180º posició turbo, traurem la massa de la nevera i amb un talla pastes procedirem a fer les galetes. Les anirem posant a la plàtera del forn, sobre un paper de forn i per sobre hi posarem el sucre i la canyella en pols que teníem reservada.

Amb els retalls que vagin sobrant anirem fent una bola i posteriorment amb el rodet anirem tallant més galetes fins acabar la massa.

Les tindrem al forn uns 15 minuts. Les traurem del forn i les deixarem refredar sobre una reixeta.

ESPERO QUE US AGRADIN

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »