LLUÇ A L’ALLET

P1010248

M’encanta aquest plat. És molt senzill de fer i molt ràpid. És justament per aquells dies que vas amb el temps just per cuinar, ja que gairebé es fa sol; en 20 minuts el tindreu fet. En aquest cas el lluç me’l van preparar en supremes i tallat en quatre trossos cada suprema. Si us agrada més a rodanxes també us quedarà igual de bo. Podeu fer-ho amb qualsevol altre tipus de peix com rap, bacallà……Us indico la recepta.

Qùe hi posem?

1 lluç tallat a supremes
3 alls tallats a làmines
Oli d’oliva
Sal
1 cullerada de pebre vermell

Com ho fem ?

En primer lloc netegem el peix i el deixem escòrrer. El salem i el fiquem en una safata al forn (prèviament escalfat a 180º), tirant-li un rajolí d’oli per sobre. Mentre és al forn, en una paella tirar oli i un cop calent afegir els alls tallats a làmines primes. Vigilar que no es cremin. Un cop es tinguin els alls rossos, afegir la cullerada de pebre vermell, dolç o picant, al gust de cadascú, remenar sense parar i treure la paella del foc, ja que amb la temperatura alta es cremaria i no ens interessa. El peix ja el tindrem gairebé fet. Treure la safata del forn i tirar la barreja d’allets, oli i pebre vermell per sobre del peix. Queda super tendre, ja que no hem deixat que el peix es faci molt, i és molt saborós. Espero que el feu.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »