LLOM A LA TARONJA

llom a la taronja

Us presento una recepta senzilla, súper bona i econòmica. El llom és una peça de les més magres del porc  i conté menys greix que el que aporta un filet de vedella.

Què hi posem ?

Una peça de llom d’1 quilo

El suc d’una taronja

2 cebes mitjanes

1 gotet de vi

Oli d’oliva, sal i pebre

Patates

Com ho fem ?

En una cassola hi posarem oli d’oliva. Agafarem la peça de llom i la salpebrem. La posarem a la cassola perquè es vagi enrossint per totes les bandes.

Un cop fet el retirarem del foc i en el mateix oli fregirem les cebes, prèviament tallades petites, a foc lent.

Afegirem el vi, el suc de la taronja i el brou i deixarem reduir una estoneta. Incorporarem la peça de llom i deixarem coure uns 20 minuts.

Deixarem refredar i el tallarem ben primet. Passarem la salsa per la batedora fins que quedi ben fina. Les patates les podem fer a boletes i les courem.

Per presentar el plat posarem el llom i les patates i amb la salsa tèbia regarem el plat.

ESPERO QUE US AGRADI !!!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »