LLOM A LA TARONJA
Us presento una recepta senzilla, súper bona i econòmica. El llom és una peça de les més magres del porc i conté menys greix que el que aporta un filet de vedella.
Què hi posem ?
Una peça de llom d’1 quilo
El suc d’una taronja
2 cebes mitjanes
1 gotet de vi
Oli d’oliva, sal i pebre
Patates
Com ho fem ?
En una cassola hi posarem oli d’oliva. Agafarem la peça de llom i la salpebrem. La posarem a la cassola perquè es vagi enrossint per totes les bandes.
Un cop fet el retirarem del foc i en el mateix oli fregirem les cebes, prèviament tallades petites, a foc lent.
Afegirem el vi, el suc de la taronja i el brou i deixarem reduir una estoneta. Incorporarem la peça de llom i deixarem coure uns 20 minuts.
Deixarem refredar i el tallarem ben primet. Passarem la salsa per la batedora fins que quedi ben fina. Les patates les podem fer a boletes i les courem.
Per presentar el plat posarem el llom i les patates i amb la salsa tèbia regarem el plat.
ESPERO QUE US AGRADI !!!!!