MELINDROS

melindros

No podia imaginar que fer melindros fos tan fàcil i què el resultat fos tan extraordinari. Els vaig fer per la meva mare que està una mica toveta i la veritat és que li van encantar. La recepta és de Las cosas de Loli.

Què hi posem ?

3ous

90 gr. de sucre

75 gr. de farina

2culleradetes de llevat en pols

un  pessic de sal

2 cullerades de sucre llustre

 

Com ho fem ?

Encendrem el forn a 170º posició dalt i baix.

Separarem els rovells de les clares. Batrem les clares amb el pessic de sal a punt de neu i reservarem.

Batrem els rovells junt amb el sucre fins que blanquegin. Amb moviments envolvents i una espàtula anirem mesclant les clares amb els rovells. Un cop fet això incorporarem la farina ben tamisada i anirem barrejant mica en mica, també amb espàtula.

Un cop tinguem la massa ben uniforme la ficarem en una mànega pastissera, a la que tallarem la punta.

Folrarem la safata del forn amb paper vegetal i procedirem a fer unes tires d’uns 8/10 cm. de massa, amb l’ajut de la mànega. Deixarem uns 3 cm. entre tira i tira.

Empolsinarem amb sucre llustre i ho ficarem al forn. Als 6/7 minuts vigilarem perquè començaran a agafar coloret. Si ens agraden tovets els traurem del forn; en cas contrari, els deixarem una estoneta més. Aquests eren ben tous i deliciosos.

Un cop freds tornarem a empolsinar-los amb més sucre llustre.

ESPERO QUE US AGRADIN !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »