AMANIDA DE QUINOA, ALVOCAT I MANGO

amanida-quinoa

La quinoa és una llavor sense gluten, molt apropiada per persones celíaques, aportant una quantitat important de nutrients (potassi, ferro, magnesi…) i vitamines del grup B. Podem consumir-la en tots els diferents àpats, combinada amb diferents aliments. Molt recomanable en tots els sentits.

Què hi posem ?

1 gotet de quinoa

6 tomàquets xerry

½ alvocat

¼  de mango

Dauets de formatge fresc o feta

Fulles de rúcula

Oli d’oliva

Sal

Vinagre

 

Com ho fem ?

Primer rentarem la quinoa, pas important per treure l’amargor. La posarem en un colador i l’anirem movent sota l’aigua un parell de minuts. L’apartarem perquè deixi l’excés d’aigua. Tot seguit la bullirem  (1 part de quinoa per dos d’aigua o brou) uns 15 minuts; ens ha de quedar semi transparent.

En un bol anirem posant l’alvocat, el mango  i el formatge tallats a quadradets,  els xerrys per la meitat,  la rúcula i finalment la quinoa.

Regarem bé amb l’oli la sal i el vinagre i a gaudir d’aquesta estupenda amanida !!!

ESPERO QUE US AGRADI !!!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »