AMANIDA DE MELÓ I PERNIL
Una versió més del meló amb pernil, però en aquest cas en amanida. Fàcil de fer, vistosa i molt fresca, ve molt de gust i entra molt bé combinant els diferents sabors.
Què hi posem?
Talls prims de meló
Barreja d’enciams
Pernil salat (millor ibèric)
Per la vinagreta: Oli d’oliva, sal i suc de ½ llima
Com ho fem?
Agafarem un paper vegetal, estendrem el pernil, el taparem amb un altre paper vegetal i el posarem al microones un parell de minuts a potència màxima. Deixarem refredar i l’esmicolarem petit. Reservarem.
Rentarem bé l’enciam i el reservarem. Tallarem llesquetes ben primes de meló i les disposarem en el plat. Per sobre hi posarem les fulles d’enciam i empolsinarem amb el pernil esmicolat.
Barrejarem els ingredients de la vinagreta i emulsionarem per sobre de l’amanida.
ESPERO QUE US AGRADI !!