GALETES DE COCO

GALETES COCO

Els ingredients principals són coco i mantega que li donen aquest gust tan deliciós. La recepta me l’ha passat la meva amiga Elisabet que les va portar un dia a la feina i em van encantar.  Les mides són sempre amb tassa de cafè amb llet.

Què hi posem ?

1 tassa de coco ratllat

1 tassa de sucre

180 gr. de mantega pomada

1 tassa de farina

2 ous

1 culleradeta de vainilla

 

Com ho fem ?

Encendrem el forn a 180º. Començarem batent la mantega amb el sucre fins que quedi ben emulsionat. Afegirem els ous batuts, la vainilla i la farina. Barrejarem tot fins que estigui unificat; llavors afegirem el coco i tornarem a mesclar. Ens quedarà una pasta fàcil de treballar.

Amb un parell de culleres petites anirem fent boletes petites i les disposarem en paper vegetal que prèviament haurem posat sobre la plata de forn. Les posarem amb distància unes de les altres, ja que s’aplanen amb la calor. Vegeu foto més avall.

En uns 7 minuts les tindrem daurades, comprovarem però, ja que cada forn és diferent. Podreu comprovar que quan les treiem del forn són toves però al refredar-se queden molt cruixents.  Anirem fent tongades de boletes i al forn.

En surten moltes, en tindrem per dies….. o no, perquè són molt llamineres.

ESPERO QUE US AGRADIN !!!

prep. galetes coco

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »