BESCUIT EXPRÉS

IMG_20170606_171800

Quantes vegades hem pensat: Ara em vindria de gust un tall de pa de pessic i no en tinc………   Doncs això és possible gràcies a la forma d’elaborar aquest bescuit, ja que es fa en un moment, i a més al microones. He de dir que a mi, personalment, m’agrada més el que es fa en el procés de fer la massa, el forn, etc., però la veritat és que és esponjós i amb molt bon gust. Amb aquestes ingredients surten tres tasses aproximadament. La font és de Maria Lunarillos. El que posa el sucre és el Martí, que li va encantar.

Què hi posem ?

 3 ous

60 gr. de sucre moreno

30 gr. de sucre blanc

90 gr. de mantega pomada

1 culleradeta d’extracte de vainilla

1 pessic petit de sal

100 gr. de farina de rebosteria

1 culleradeta petita de llevat

2 cullerades de xocolata trossejat

Sucre llustre per empolsinar

 

Com ho fem ?

 

Desfarem la mantega i la reservarem. Posarem els ous amb els dos tipus de sucre en un bol i amb unes varetes batrem bé. Afegirem l’extracte de vainilla, la mantega i batrem de nou.

Ara afegirem la farina, la sal i el llevat i amb moviments envolvents mesclarem tota la barreja fins que ens quedi ben emulsionada i fina. Incorporarem els trossets de xocolata, deixant uns quants per posar per sobre després. Donarem unes voltes i posarem la massa en cada tassa, fins a la meitat, ja que ens pujarà força.

Posarem cada tassa (una a una) en el microones, a màxima potència, un minut. Traurem i posarem la xocolata per sobre. Posarem un minut més, comprovarem amb un escuradents que no sigui crua, i ja la podrem treure. Així amb les altres tasses.

Empolsinarem amb sucre llustre, deixarem que se refredin una mica i ja ens ho podem menjar. Fàcil i molt ràpid !!

ESPERO QUE US AGRADI !!!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »