AMANIDA GREGA

bacalla

De les nostres vacances a Santorini, a banda dels magnífics paisatges i precioses vistes a la caldera, trobo a faltar el seu peix a la brasa i la seva cuina amb ingredients totalment mediterranis. Vull recordar aquest viatge amb aquesta senzilla amanida, que refresca tant aquestes calors.

Què hi posem?

Tomàquet

Cogombre

Pebrot verd

Ceba

Olives

Oli d’oliva i sal

Formatge feta

Herbes

 

Com ho fem ?

 

Trossegem el tomàquet, la ceba en juliana, pelem el cogombre i el tallem, també tallem el pebrot. Salem i reguem amb oli d’oliva; barregem tots els ingredients per què agafin l’oli i la sal. Per sobre hi posarem les olives (aquestes no són gregues, però les venen) i per finalitzar, posarem el formatge i les herbes per sobre.

Fàcil i molt ràpid

ESPERO QUE US AGRADI !!!!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »