BESCUIT DE IOGURT GREC

BESC.5

Amb tant de temps que tenim aquests dies que estem confinats a casa, la vena pastissera ha fluït i ahir vaig fer aquest bescuit que he vist per les xarxes. Súper fàcil de fer i d’una esponjositat extrema, és dels que dura un tres i no res a la taula.

Què hi posem ??

4 ous mitjans

80 gr. de sucre

2  iogurts grecs

Ratlladura d’una llimona

1culleradeta de vainilla

40 gr. de farina de moresc (tipus Maizena)

1 cullerada petita de llevat en pols

 

Com ho fem??

Engegarem el forn a 180º,  posició aire.

Separarem rovells de clares. Muntarem les clares a punt de neu i reservarem. Batrem bé els rovells junt amb el sucre, fins que ens quedi una mescla color groc pàl·lid.

Afegirem els iogurts, la vainilla  i la ratlladura de llimona. Tornarem a batre, fins que quedi tot ben barrejat.

Incorporarem la farina i el llevat i tornarem a barrejar. Ara serà l’hora d’agafar, mica en mica, part de les clares muntades i amb una llengua les anirem incorporant a la massa que tenim, amb moviments suaus i envolvents; no volem que les clares ens baixin. Un cop totes les clares ben incorporades, abocarem la massa en un estri per anar al forn, prèviament engrassat o cobert amb paper de forn.

Ho posarem al forn, a la part baixa, perquè no se’ns torri de la part de sobre. Esperarem uns 30’ i comprovarem amb un escuradents si està cuit. Un cop vegem que està fet, apagarem el forn, obrirem la porta i el deixarem dintre uns 10’.

Un cop sigui ben fred, el desemmotllarem i el cobrirem amb sucre llustre per sobre. A punt per degustar….

ESPERO QUE US AGRADI !!!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »