ESPIRALS AMB POMA I XOCOLATA

P1010182

Pastissets per acompanyar el cafè o per berenar. Estan fets amb pasta de full fresca comprada. Jo sempre la compro al Lidl, és la que més m’agrada. La idea de la recepta és del blog “Visc a la cuina”, amb diferents variacions.

Què hi posem ?

1 pasta de full de forma rectangular

1 poma grossa

3 cullerades de postre de sucre

3 cullerades de postre de farina d’ametlla

3 cullerades de postre d’aigua

2 cullerades de mantega

Boletes de xocolata negra

1 cullerada de postre de canyella en pols.

Com ho fem ?

Sobre el marbre posarem la pasta de full ben estesa. Mentre, en una paella hi posarem la mantega que es vagi desfent i anirem incorporant la poma, prèviament pelada i a dauets petits, i la canyella en pols, que es vagi fent. Un cop feta,  repartir-la per tota la base de la massa, junt amb les boletes de xocolata. A banda, en un bol barrejarem l’aigua amb la farina d’ametlla i el sucre, fins formar una pasta, no massa densa.

Procedirem a cargolar la pasta de full, com si fos un braç de gitano i els tallarem de la mida de 2 cm. Els posarem sobre un full de paper vegetal (sulfuritzat) i en una safata de forn. Per sobre hi posarem la barreja feta de la farina d’ametlla…… i ja estaran a punt per anar al forn, a uns 200º, uns 20 minuts (vigileu, que cada forn és diferent).

Deixar refredar i llestos per menjar. Espero que us agradin.

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »