LLACETS AMB XOCOLATA

LLACETS AMB XOCOLATA

Aquests llacets són fets amb pasta de full i xocolata fondant. La veritat és que són molt bons i no duren gaire a la taula. Proveu de fer-los i ja veureu….

Què hi posem ?

1 làmina de pasta de full rectangular (jo la compro fresca en el Lidl)

100 gr. de sucre

100 gr. de xocolata fondant

30 gr. de mantega

Com ho fem ?

Estirem la làmina de pasta de full i li posem força sucre per sobre,  passant un rodet, perquè quedi el sucre ben impregnat a la pasta. Amb un ganivet tallem de dalt a baix  tires de 2 cm. aproximadament, mirant de que les tires siguin parells,  i deixant sense tallar la part de dalt de la làmina, ja que  procedirem a fer una trena amb cada dues tires i va millor fer-les així. Un cop enrotllades totes les tires ja podrem tallar la part de dalt, i les anirem tallant de la mida que més ens agradi.

Haurem encès el forn amb posició turbo a 200º i un cop hagi agafat temperatura, ficarem els llacets que haurem disposat en la safata del forn, sobre un paper vegetal i els deixarem que quedin ben rossos. Els traurem del forn i els deixarem refredar.

Mentre, en un bol ficarem la xocolata fondant a trocets junt amb la mantega i la ficarem al microones (o al bany maria), durant uns 2 minuts, però quan faci un minut treurem el bol del microones,  remenarem una mica i el tornarem a ficar un altre minut més; d’aquesta manera aconseguirem que no se’ns cremi.

Els llacets ja s’hauran refredat; serà l’hora de sucar-los amb la xocolata i els deixarem en una reixeta fins que la xocolata se solidifiqui.  Ja els tenim fets.  Espero que us agradin !!!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »