MELÓ AMB IOGURT I LLIMA

MELO AMB IOGURT

Aquest és un postre molt fresc i queda molt vistós i original. Porta una mica de feina, ja que s’ha de buidar el meló en forma de boletes, però si teniu canalla a casa feu-los col·laborar,  que segur que disfrutaran molt. La recepta és del ” blog de cuina de la dolorss”, amb algunes variacions. És ideal servir-lo en copes.

Què hi posem ?

1 meló petit

1 llima

2 iogurts grecs

1 cullerada sopera de mel

Ametlla crocanti

Com ho fem ?

Partim el meló per la meitat, traiem les llavors i amb un estri especial per fer boletes, anem traient la pulpa del meló.

A banda, barrejarem els iogurts amb la ratlladura de la llima, el seu suc i  la cullerada de mel.

Aquesta barreja l’abocarem sobre les boletes del meló, ho taparem amb film i ho posarem a la nevera. S’ha de servir ben fresc.  Al moment de treure per menjar, posar per sobre l’ametlla crocanti. Espero que us agradi !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »