ESPAGUETIS AMB PESTO, TOMÀQUET I FORMATGE DE CABRA

ESPAGUETIS AMB PESTO I FOR. CABRA

Com ens agrada a totes les dones de casa aquest plat !!!!!  El pare de la familia s’ho perd; no li agrada cap formatge. Us animo a fer-lo; estic segura de que el fareu moltes i moltes vegades. La mida d’espaguetis per persona  és molt relativa. A casa no ens mengem els 80 gr. de pasta reglamentari per cap; amb un paquet de 250 gr. mengem tots cinc. Vosaltres veureu…..

Què hi posem ?

1 paquet d’espaguetis de 250 gr.

2 o 3 rodanxes de formatge de cabra

Salsa pesto

3 tomàquets madurs

Oli d’oliva, sal i sucre

Com  ho fem ??

Posem a bullir en força aigua amb sal i un raig d’oli els espaguetis. Anem movent perquè no s’enganxin.  En una paella fiquem un raig d’oli d’oliva i tirem el tomàquet ratllat, que vagi fent a foc lent. Afegim una mica de sal i una miqueta de sucre, per treure l’acidesa. Reservem.

Els espaguetis els tindrem cuits en uns 8/10 minuts. Llavors els colarem i els rentarem amb aigua calenta; els reservarem.

Per fer  la salsa de pesto necessitarem:

10 fulles d’alfàbrega, 2 alls, 8 cullerades soperes d’oli d’oliva, 30 gr. de pinyons, sal i 50 gr. de formatge parmesà.

En un morter anirem xafant les fulles d’alfàbrega, els pinyons, i els alls amb la sal. Un cop ben aixafat hi posarem l’oli i el formatge i remenarem bé. Si veiem que queda molt espesa afegirem una mica més d’oli.

Disposarem els espaguetis ben escorreguts en una plàtera. Per sobre hi tirarem la salsa pesto; seguidament el tomàquet i per sobre, i a trocets, el formatge de cabra.  Espero que us agradin !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »