BUNYOLS DE VENT

P1040749

Aquests bunyols són molt fàcils de fer i resulten molt bons. Els he fet farcits de crema, pels més llaminers de casa, però aquesta recepta és sense farciment. A la meva cosina Mari li farien mal. Espero que us agradin!!

Què hi posem?

1/4 de litre entre aigua i llet (meitat de cada)

100 gr. de mantega o llard (en aquest cas mantega)

130 gr. de farina

1 pessic de sal

1 pessic de sucre

3 ous

Sucre per empolsar

Oli de girasol

1 raig d’anís

Com ho fem?

Posarem un cassó al foc amb els líquids, la mantega, la sal i el sucre. Quan comenci a bullir afegirem la farina i remenarem durant uns 2 minuts, a foc lent fins que quedi una massa amb una textura oliosa. Retirarem el cassó del foc i anirem afegint els ous, un a un, sense deixar de remenar, fins que quedin ben emulsionats amb la massa.

Seguidament posarem oli en una cassola o paella fonda perquè es vagi escalfant. La massa la podem posar en una mànega i anar tallant o bé agafar dues culleres i donar-li la forma rodona. Anirem fregint mirant de no posar gaires bunyols de cop, ja que doblaran el seu volum. Els traurem del foc i els disposarem sobre un full de paper, perquè deixin l’excés d’oli.

Tot seguit els passarem pel sucre i finalment hi tirarem un raig d’anís per sobre. Ja els tindrem fets. Estic segura de que us agradaran molt !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »