“NUGGETS” DE POLLASTRE CASSOLANS
Recomano a les mames que facin aquest recepta, fàcil i amb aliments naturals i sans, i veureu com disfruten els vostres fills. Com que segur que és un menjar que els agrada, podeu deixar-los participar en la seva elaboració. No he volgut canviar el nom, perquè és com jo els conec, però no tenen res a veure amb els que es mengen als llocs de menjar ràpid. SÓN MOLT MILLORS…..
Què hi posem?
2 pits de pollastre
100 gr. de formatge ratllat o a daus
2 llesques de pa de motlle
Llet
2 cullerades de ceba fregida deshidratada
Sal
Farina
Ou
Farina de galeta
Com ho fem?
En primer lloc trocejarem els pits de pollastre a daus, els salarem. Els posarem en un bol i afegirem el formatge, la ceba i el pa de motlle, que haurem sucat a la llet prèviament. Posarem tota aquesta barreja a la picadora i ho deixarem ben trinxadet. Amb una cullera agafarem porcions de la barreja, farem una bola i la passarem per la farina. Quan les tinguem totes enfarinades les hi donarem la forma quadrada o la que més ens agradi i les passarem primer per l’ou batut i després per la farina de galeta.
Posarem una paella al foc amb l’oli, o qui tingueu fregidora també queden superbé, i quan l’oli sigui calent anirem fregint els nuggets, banda i banda, fins que quedin torradets.
Els posarem sobre un paper perquè deixin l’excés d’oli i ja els podrem servir. Aquests els he acompanyat amb salsa de tomàquet i herbetes, que he fet jo. Tot natural !!!