TRENA DE POMA I AMETLLES

trena de poma

Feta en forma de trena és realment com una coca. La massa és pasta de full fresca i el farcit de poma li dona un gust i una textura que no pots parar de menjar. Espero que us agradi.

Què hi posem ?

1 làmina de pasta de full fresca (jo Lidl)

2 pomes grosses (aquestes Fuji)

2 cullerades grans de sucre moreno

1 culleradeta de canyella en pols

Una nou de mantega

1 ou

Palets d’ametlla i sucre per empolsar

Com ho fem ?

Traurem de la nevera la làmina de pasta de full una mitja hora abans de cuinar-la. Pelarem les pomes i les farem a trocets. En una paella posarem la nou de mantega i les pomes. Afegirem el sucre moreno i la cullerada de canyella en pols. Deixarem que es faci a foc lent.

Un cop la poma estigui ben toveta deixarem refredar i procedirem a fer la trena. Estirarem la pasta fresca de forma vertical. Deixarem la part del mig per posar la poma  i amb un ganivet anirem fent talls de 2 cm. aproximadament, a partir de la banda del mig. Més avall ho veureu a la foto. Un cop haguem posat la poma, procedirem a fer la trena amb les tires de la pasta de full.

Encendrem el forn en posició turbo a 180º. Mentre pintarem la trena amb l’ou batut, disposarem els palets d’ametlla i el sucre per sobre i el ficarem al forn. Un cop la vegem daurada ja la tindrem llesta. Us asseguro que està deliciosa.

trena pom 1

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »