PETIT SUISSE DE MADUIXA CASSOLÀ
Després de buscar en diferents blogs m’he decantat per fer la recepta del blog charococina.blogspot i us asseguro que aquests petit suisse són deliciosos i molt semblants als comprats al super. Animo a les mames i papes que els facin i invitin a participar a la canalla. Res més fàcil i natural !!!!!
Què hi posem ?
1/2 kg. de maduixes madures
1 terrina de 500 gr. de formatge fresc desnatat (jo Mercadona)
1 brick de nata de 200 ml.
130 gr. de sucre o sacarina (13 gr.)
1 sobre de gelatina neutra
Com ho fem?
Rentarem les maduixes i les farem ben petites; les deixarem en un bol. Afegirem la terrina de formatge fresc i el sucre o bé la sacarina. Batrem ben finet amb la batedora.
En un cassó hi posarem la gelatina i el brick de nata a foc lent. Anirem remenant fins que la gelatina estigui del tot dissolta.
Afegirem aquesta barreja al batut del formatge i les maduixes. Omplirem els gotets o bols que tinguem per casa i els posarem a la nevera, perquè cuallin. Jo els he cobert amb un film transparent perquè no facin tel.
Un cop ben fresquets ja podreu gaudir d’aquest esplèndid postre !!!!