PETIT SUISSE DE MADUIXA CASSOLÀ

P1040922

Després de buscar en diferents blogs m’he decantat per fer la recepta  del blog charococina.blogspot i us asseguro que aquests petit suisse són deliciosos i molt semblants als comprats al super. Animo a les mames i papes que els facin i invitin a participar a la canalla. Res més fàcil i natural !!!!!

Què hi posem ?

1/2 kg. de maduixes madures

1 terrina de 500 gr. de formatge fresc  desnatat (jo Mercadona)

1 brick de nata  de 200 ml.

130 gr. de sucre o sacarina (13 gr.)

1 sobre de gelatina neutra

Com ho fem?

Rentarem les maduixes i les farem ben petites; les deixarem en un bol. Afegirem la terrina de formatge fresc i el sucre o bé la sacarina. Batrem ben finet amb la batedora.

En un cassó hi posarem la gelatina i el brick de nata  a foc lent. Anirem remenant fins que la gelatina estigui del tot dissolta.

Afegirem aquesta barreja al batut del formatge i les maduixes. Omplirem els gotets o bols que tinguem per casa i els posarem a la nevera, perquè cuallin. Jo els he cobert amb un film transparent perquè no facin tel.

Un cop ben fresquets  ja podreu gaudir d’aquest esplèndid postre !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »