CORS DE CARXOFA AMB PERNIL

carxofes amb pernil

M’encanten les carxofes. Fetes de totes maneres… Aquest plat és molt senzill de fer i queda supergustós. En aquest cas he utilitzat aquests cors de carxofes congelats, petits però molt tendres. Les he saltejat amb pernil salat, però podeu fer-ho amb qualsevol cosa que tingueu per casa.

Què hi posem ?

2 paquets de cors de carxofa petits congelats (jo de Mercadona)

1 ceba grossa ratllada

1 all

1 copeta de vi del Penedés (opcional)

100 gr. de pernil salat tallat petit

Sal, pebre  i oli d’oliva

Com ho fem ?

Posarem a bullir aigua amb sal i abocarem els cors de carxofa de les dues bosses. Mentre bullen ratllarem la ceba i la posarem a fregir, a foc lent, en una paella; salpebrerem però no massa, ja que hi posarem pernil, que ja te sal. Quan estigui quasi feta afegirem l’all ben petit, donarem un tomb i afegirem la copeta de vi (opcional); deixarem evaporar .

Tallarem també petit el pernil i l’afegirem a la ceba. Hi donarem uns tombs i reservarem.

Les carxofes ja les tindrem cuites, ja que són petites i molt tendres. Les escorrerem bé i les disposarem en una plàtera. Per sobre les cobrirem amb el sofregit de ceba i pernil. JA VEUREU QUINA DELÍCIA I QUE FÀCIL !!!.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »