AMANIDA AMB SEITONS

Amanida amb seitons

 

Una altra amanida. Ben fresqueta i ben bona. Aquesta vegada amb seitons que havia fet en vinagre (la recepta la teniu al blog).Poca feina i bon resultat. Espero que proveu a fer-la.

Què hi posem ? 

Enciam de diferents classes

1 endivia, rúcula, remolatxa de pot

Tomàquet, pastanaga

Raves, cibulet

2 llesquetes primes de pa

Seitons en vinagre

Oli d’oliva, sal i crema de vinagre de mòdena

Com ho fem ?

Rentarem bé totes les hortalisses i les vedures. En el plat posarem 4 fulles d’endívia als extrems i pel mig anirem posant les diferents fulles d’enciam, la pastanaga ratllada, la rúcula, la remolatxa, els raves, el tomàquet a talls… com més us agradi.

En una paella amb oli d’oliva fregirem dues llesquetes de pa. Farem que deixin l’excés d’oli posant-les sobre un paper. Una d’elles la farem miques amb el morter. Reservarem.

Acabarem de muntar el plat posant uns seitons sobre de l’amanida, uns tallets de cibulet i les miques de pa fregit. L’altre llesca de pa la posarem en una banda del plat. Regarem amb oli d’oliva, sal i un raig de crema de vinagre de mòdena.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »