PASTÍS DE FORMATGE
M’agrada molt el pastís de formatge. Aquest queda super melòs i amb un gust suau que estic segura que agrada fins i tot als que no els agrada el formatge. Veureu que fàcil és de fer.
Què hi posem ?
3 ous
125 gr. de sucre
1 terrina de formatge tipus Filadelfia
1 terrina de formatge Mascarpone
1 iogurt natural o grec
50 gr. de farina de moresc (Maizena)
Com ho fem ?
En primer lloc engegarem el forn posició turbo a 180º.
Posarem els ous en un bol gran junt amb el sucre i amb una batedora de varilles emulsionarem bé fins que espumin. Seguidament afegirem les dues tarrines de formatge i batrem bé. Afegirem també el iogurt mirant de que quedi tot ben uniforme i finalment la farina de moresc. Batrem una estona fins que quedi tot ben emulsionat.
Untarem amb mantega el motlle on el courem, perquè al desmotllar no s’enganxi, i abocarem la massa donant uns cops al motlle perquè quedi ben uniforme. Aquest ha estat al forn uns 50 minuts, però com que cada forn és diferent, aneu mirant i comprovant amb un escuradents o similar fins que estigui cuit.
Veureu que queda super esponjós. Espero que us agradi.