LLAGOSTINS A L’ALLET

gambes a l'allet

 

Llagostins o gambes es poden fer de la mateixa manera. Ràpida i super fàcil, encara que a la planxa també m’agraden molt, d’aquesta forma es poden fer d’un dia per l’altre i prendre si et conviden a casa d’algú…. quedaràs com un senyor.

Què hi posem ?

1 kg. de llagostins

5 dents d’all

Oli d’oliva

Sal, pebre i bitxo en pols

Una copa de brandy

 

Com ho fem ?

Tallarem els bigotis dels llagostins i els rentarem amb aigua ben neta; els deixarem escórrer.

Prepararem una cassola amb oli d’oliva i quan sigui calent incorporarem els alls tallats a làmines. Un cop siguin rossos posarem els llagostins, prèviament salpebrats, deixant que es vagin fent mica en mica, tot emulsionant-se amb els allets. Veureu que van deixant el seu propi suc, que és el que fa que siguin tan bons.

Un cop fets, sense torrar-se, afegirem una mica de bitxo en pols i la copa de brandy. Deixarem que s’evapori uns minutets més i ja els tindrem llestos.

Segur que us en llepareu els dits !!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »