AMETLLES SALADES
Cassolanes del tot. Boníssimes i molt fàcils de fer, aquestes ametlles han passat per tots els processos. Des de collir-les de l’arbre (amb permís de l’amo), treure les closques, escaldar-les per treure la pell i per últim fregir-les. Ara us ho explico !!!
Què hi posem ?
Ametlles (millor varietat Marcona)
Oli d’oliva i sal
Com ho fem ?
Si tenim ametlles amb la pell les posarem a escaldar en una olleta. Un cop bulli l’aigua posarem les ametlles i les deixarem uns 2 minuts. Colarem i deixarem que es refredin.
Un cop es refredin les pelarem i posarem una mica de sal.
En una paella hi posarem oli d’oliva a escalfar. Hi posarem les ametlles i anirem donant tombs, sense deixar que es cremin.
Un cop rossetes, les traurem de la paella, les colarem per treure l’excès d’oli i tornarem a posar una mica més de sal.
Res més. Tenim un super aperitiu !!!!