XARRUPS DE FORMATGE MANXEGO I XERRYS

xarrups de formatge manxego

M’encanten els xarrups; dolços, salats… de tota manera. Trobo que són un aperitiu/entrant perfecte per aquestes festes. Aquests de formatge manxego són una delícia, pels amants del formatge. La recepta és de la revista de Nadal de Thermomix, adaptada a la manera tradicional. Els ingredients són per 10 xarrups.

Què hi posem ?

 100 gr. de formatge manxego

200 ml. de nata líquida (35% m.g.)

Pebre negre molt

10 tomàquets xerry

Paté d’olivada

10 fulles de menta

Oli d’oliva

Com ho fem ?

 Ratllarem el formatge. En un pot hi posarem la nata, un polsim de pebre i el formatge ratllat. A foc lent anirem remenant fins que ens quedi desfet i ben cremós.  Repartirem la crema en els gotets de xarrup.

Escaldarem els xerrys durant un minut, fent una creu a la pell. Deixarem refredar i els pelarem. Els posarem dintre del xarrup. A sobre del xerry hi posarem una mica d’olivada i guarnirem amb la fulla de menta.

Per acabar hi tirarem un raig d’oli d’oliva.

ESPERO QUE US AGRADI !!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »