PEBROTS PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA

pebrots piquillo

Quin plat més saborós i més vistós. És un dels entrants que menjarem aquesta nit, la nit de traspàs. Espero que gaudiu d’aquesta nit màgica i que el 2016 vingui carregat amb molta salut i feina per tothom. FELIÇ 2016 !!!!

Què hi posem ?

15 pebrots piquillo de llauna

300 gr. aprox. de brandada (la teniu al blog)

1 porro

3 tires de pebrot vermell

2 pebrots de piquillo

Oli d’oliva

Sal i pebre

200 ml. de crema de llet

1 rajolí de conyac

Com ho fem ?

Obrirem la llauna o llaunes de pebrot i els deixarem escórrer bé. La brandada la podem deixar feta el dia d’abans si ens va bé i guardar-la a la nevera. En aquest cas l’he fet el dia d’abans i l’he posat en una mànega pastissera; així és molt més còmode per omplir els pebrots.

Untarem una plàtera amb una mica d’oli d’oliva i anirem deixant els pebrots prèviament farcits amb la brandada. En deixarem un parell sense omplir per fer el sofregit.

Farem la salsa. Tallarem ben petit el porro i les tires de pebrot i ho sofregirem en una paella amb oli d’oliva. Un cop fet afegirem la crema de llet i el conyac i salpebrerem. Deixarem uns 5 minuts que redueixi i reservarem perquè refredi una mica.

Un cop hagi refredat triturarem la salsa i cobrirem els pebrots amb ella. Un moment abans de servir donarem un cop de forn.

ESPERO QUE US AGRADI !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »