FIDEUS D’ARRÒS AMB VERDURETES
Aquesta recepta es pot personalitzar al gust de cadascú amb diferents aliments com tires de pollastre, gambes, o verdures com és el cas. Els fideus d’arròs tenen molts nutrients, no contenen gluten, aporten poques calories i són de fàcil digestió, el que fa que sigui un aliment molt aconsellable per a tot tipus de persones. Els trobareu en botigues xineses i en algun supermercat també.
Què hi posem ?
250 gr. de fideus d’arròs
1 porro
1 pastanaga
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 carbassó
2 cullerades de salsa de soja
oli d’oliva
sal i pebre
Com ho fem ?
Posarem oli d’oliva en una paella, millor un wok, i un cop calent afegirem les verdures, que haurem tallat en juliana, salpebrades.
Hi donarem uns tombs i deixarem que es facin, millor “al dente”.
En una olla hi posarem aigua amb sal i un cop bulli afegirem els fideus. Sense deixar de remenar, els tindrem uns 4 minuts. Els escorrerem i reservarem.
Afegirem els fideus a les verdures i també hi posarem les cullerades de salsa de soja. Deixarem uns dos minuts barrejant bé per que tot plegat agafi els sabors i els tindrem llestos per menjar. Veureu que més fàcil no pot ser.
ESPERO QUE US AGRADI !!