FIDEUS D’ARRÒS AMB VERDURETES

fideus d'arròs amb verdures

Aquesta recepta es pot personalitzar al gust de cadascú amb diferents aliments com tires de pollastre, gambes, o verdures com és el cas.  Els fideus d’arròs tenen molts nutrients, no contenen gluten, aporten  poques calories i són de fàcil digestió, el que fa que sigui un aliment molt aconsellable per a tot tipus de persones. Els trobareu en botigues xineses i en algun supermercat també.

Què hi posem ?

250 gr. de fideus d’arròs

1 porro

1 pastanaga

1 pebrot verd

1 pebrot vermell

1 carbassó

2 cullerades de salsa de soja

oli d’oliva

sal i pebre

 

Com ho fem ?

Posarem oli d’oliva en una paella, millor un wok, i un cop calent afegirem les verdures, que haurem tallat en juliana, salpebrades.

fideus (verdures)

 

Hi donarem uns tombs i deixarem que es facin, millor “al dente”.

En una olla hi posarem aigua amb sal i un cop bulli afegirem els fideus. Sense deixar de remenar, els tindrem uns 4 minuts. Els escorrerem i reservarem.

Afegirem els fideus a les verdures i també hi posarem les cullerades de salsa de soja. Deixarem uns dos minuts barrejant bé per que tot plegat agafi els sabors i els tindrem llestos per menjar. Veureu que més fàcil no pot ser.

ESPERO QUE US AGRADI !!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »