CIGRONS AMB POLLASTRE FÀCILS

CIGRONS AMB POLLASTRE

Llegums, grup d’aliments molt valuós des del punt de vista nutricional, així com des de la vessant gastronòmica i de la butxaca al ser un aliment força econòmic. En aquest cas, els he comprat cuits, podent-se coure també a casa.

 

Què hi posem ?

500 gr. de cigrons

1 pit de pollastre a daus

xoriç ibèric

2 dents d’all

1 cullerada de pebre vermell

Barreja de comí i herbes provençals

1 got de brou

Oli d’oliva

Sal i pebre

 

Com ho fem ?

En una paella hi posarem una mica d’oli. Un cop calent afegirem els daus de pollastre prèviament salpebrats i deixarem enrossir. Hi posarem el xoriç a dauets, donarem un tomb i tot seguit afegirem els alls laminats, la barreja d’herbes i el pebre vermell. Barrejarem perquè s’integrin tots els ingredients.

Incorporarem el got de brou i els cigrons i deixarem coure uns 10′

Ja tenim els nostres cigrons. Ràpid i molt fàcil.

ESPERO QUE US AGRADIN !!!!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »