LLUÇ AMB GAMBES

LLUÇ AMB GAMBE

Una manera molt senzilla de preparar un lluç amb unes gambetes, que està fet en un plis.

 

Què hi posem?

1 lluç de palangre

16 gambes (a gust de cadascú)

3 dents d’all

Farina

Oli d’oliva

1cullerada de postres de pebre vermell

1 got de 200 ml. de vi blanc del Penedès

100 ml. de crema de llet

Sal, pebre i julibert

 

Com ho fem??

Comprarem un bon lluç de palangre i demanarem que ens ho facin a rodanxes o bé a supremes i que ens les tallin; en aquest cas, com que el lluç no era massa gran, he preferit fer-lo a rodanxes.

Rentarem bé, salarem i passarem per farina. El fregirem per les dues bandes i el deixarem sobre paper perquè deixi l’oli.

En una altra paella i amb una miqueta d’oli sofregirem els alls a làmines.  Un cop rossets, afegirem les gambes pelades, prèviament salpebrades.

Ara hi posarem la culleradeta de pebre vermell, retirant la paella del foc, perquè no es cremi; la tornarem a posar, remenarem bé i abocarem el got de vi blanc. Amb foc mig deixarem que vagi reduint. Finalment hi posarem la mica de crema de llet i espolsarem el julibert .

ESPERO QUE US AGRADI !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »