ALLIOLI

all i oli

Aquesta “salsa” pot acompanyar infinitat de plats i si no, que li preguntin a la petita de casa. L’Anna s’hi posaría allioli  fins i tot a la fruita….. És molt fácil de fer i és fa en un moment. Hi ha l’opció de fer-la a ma, però avui us ensenyaré a fer-la amb la batedora.

Què hi posem?

1 ou

250 ml. d’oli  (200 ml. d’oli de girasol i 50 ml. d’oli d’oliva)

2 grans d’all

1 pessic de sal

Com ho fem?

En el got de la batedora hi posem l’ou i tot seguit els alls a tallets, l’oli i la sal. Entrarem el braç de la batedora fins baix de tot del got i amb la mínima potencia i sense parar, ni moure el braç, començarem a quallar l’allioli. Quan vegem que comença a quallar, començarem a pujar i baixar, amb moviments suaus, el braç de la batedora, fins que tinguem tot l’allioli quallat.

El tema dels alls depen de com ens agradi; podem afegir o treure, segons el gust de cadascú. Si volem fer més quantitat d’allioli, afegirem més oli. Jo el faig amb més oli de girasol perquè queda més suau.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »