ULLERETES

ULLERETES

Aquestes ulleres semblen comprades oi???. Doncs veureu que fàcils són de fer. Un altre cop farem servir la pasta de full que tants bons resultats dona. Podeu deixar participar als nens de casa ja que és una recepta molt fàcil.

Què hi posem ?

1 rotlle de pasta de full  rectangular (jo Lidl)

Sucre

Com ho fem ?

Aquesta és la part complicada per explicar sense poder-ho visualitzar. Espero explicar-ho bé.

Estirarem la massa de full i la cobrirem de sucre, amb una capa fina; li passarem  un corró per sobre perquè el sucre s’incrusti bé a la massa. Agafarem els dos extrems de la massa i els plegarem fins al centre, quedarà en forma de llibre. Tornarem a cobrir de sucre i tornarem a passar el corró. De nou plegarem els extrems cap al centre i tornarem a repetir l’operació de sucre + corró. Finalment, només quedaran dos plecs, els quals procedirem a unir, quedant en forma de xurro o rulo. Ho empolsinarem de sucre. Vegeu la imatge de sota; ha de quedar així.

rulo ulleretes

Tot seguit, agafant el rulo anirem tallant rodanxes de mig centímetre aproximadament i les anirem posant en un paper de forn una mica separades; veureu que ja tenen una mica de forma d’ullera, com la foto que segueix:

ulleretes crues

En aquesta foto es veu el procés que hem seguit d’anar doblegant la massa fins quedar només el rulo.

Les enfornarem a una temperatura de 190º, amb el forn prèviament escalfat fins que estiguin ben rossetes. Les deixarem refredar i ja les podrem emplatar. És un postre fàcil, bo i que es conserva durant dies en una carmanyola. Espero que us agradi !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »