CREMA DE PÈSOLS

crema-de-pèsols-1024x768

Us asseguro que els pèsols no són sant de la meva devoció, però també us asseguro que aquesta crema està deliciosa; te un gust suau i cremós a la vegada que fa que agradi a petits i grans. És una bona opció per introduir els pèsols a la cuina.

Què hi posem ?

1 bossa de pèsols congelats (400 gr.)

100 gr. de ceba trinxada

2 porros

1 patata

3 cullerades d’oli d’oliva

Sal

1/2 l. d’aigua o brou vegetal

Com ho fem?

Posarem l’oli en l’olla que farem la crema. Un  cop calent posarem la ceba, els porros i la patata a trocets, prèviament nets.  Donarem uns tombs fins que enroseixi. Afegirem els pèsols i la sal; remenarem.

Afegirem l’aigua o el brou vegetal i ho deixarem coure uns 20 minuts. Amb la batedora farem una crema ben fina. Provarem i rectificarem de sal, si cal. A punt per emplatar.

Espero que us agradi !!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »