CREMA DE PÈSOLS
Us asseguro que els pèsols no són sant de la meva devoció, però també us asseguro que aquesta crema està deliciosa; te un gust suau i cremós a la vegada que fa que agradi a petits i grans. És una bona opció per introduir els pèsols a la cuina.
Què hi posem ?
1 bossa de pèsols congelats (400 gr.)
100 gr. de ceba trinxada
2 porros
1 patata
3 cullerades d’oli d’oliva
Sal
1/2 l. d’aigua o brou vegetal
Com ho fem?
Posarem l’oli en l’olla que farem la crema. Un cop calent posarem la ceba, els porros i la patata a trocets, prèviament nets. Donarem uns tombs fins que enroseixi. Afegirem els pèsols i la sal; remenarem.
Afegirem l’aigua o el brou vegetal i ho deixarem coure uns 20 minuts. Amb la batedora farem una crema ben fina. Provarem i rectificarem de sal, si cal. A punt per emplatar.
Espero que us agradi !!