PASTÍS DE MASCARPONE AMB TARONJA

pastis mascarp i taronja

Aquest tortell és dels preferits a casa. Te una textura i un sabor que fan que no puguis menjar-te només un tall. També el faig amb cobertura de xocolata per sobre i queda super bo. Us animo a que el feu, que és molt senzill i teniu l’èxit assegurat.

Què hi posem?

4 ous

150 gr. de sucre

200 gr. de farina

1 sobre de llevat

1 tarrina de formatge mascarpone

1 got d’oli de girasol (200 ml.)

Ratlladura d’una  taronja

Suc de la taronja

Com ho fem?

En primer lloc separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb el sucre fins que doblin el seu volum. Afegir la terrina de Mascarpone, el got d’oli, la ratlladura de taronja i el suc. Un cop ben batut, afegir la farina amb el sobre de llevat tot tamisat, tirant-ho de mica en mica. Quan estigui ben integrat, afegir les clares que prèviament haurem batut a punt de neu, amb moviments evolvents i poc a poc.

Ho ficarem al recipient que anirà al forn, que haurem encès una estona abans a 170º i el tindrem sobre uns 45 minuts (depèn del forn). Per saber si està cuit introduirem un escuradents o un altre estri primet de fusta i si surt sec és que el pastís ja està fet.  Mmmmmm, boníssimmmmmm.

P1010212

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »