MAGDALENES CASSOLANES

MAGDALENES

De les magdalenes que he anat fent, aquestes són les que més ens agraden, super flonges i molt gustoses. A casa són tot un èxit i més si ve el meu nebot Martí, que llavors no pots despistar-te, que te’n quedes sense tastar-les. La recepta és del blog: lacuinadesempre.cat.

Què hi posem?

2 ous
180 gr. de sucre
180 gr. d’oli suau
Unes gotetes d’essència de llimona (unes 10)
200 gr. de llet
280 gr. de farina fluixa (de rebosteria)
1 sobre de llevat

Com ho fem?

En un bol hi posem els ous junt amb el sucre. Remenem be fins doblar el volum. Anem afegint l’oli, la llet i l’essència de llimona i barregem bé. Anem incorporant la farina tamisada i el llevat, barrejant una bona estona. Posar el bol tapat amb film a la nevera quant més estona millor. Aquestes han estat unes 5 hores; quan més reposi més pujaran les magdalenes. Un cop es tregui de la nevera ja es poden omplir els motllos (millor que les paperines les poseu dintre d’uns motllos durs, com de metall, silicona,etc., ja que si no, la massa pot escampar-se pels costats i no quedaria maco).

P1010298

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jo he fet unes quantes amb trossets de xocolata, que a casa els agrada molt, però les podeu fer com vulgueu.
Podeu posar una miqueta de sucre per sobre i al forn, preescalfat i a uns 200º de temperatura, sense ventilació. En uns 20 minuts aproximadament les tindreu cuites, però com que cada forn és diferent, aneu vigilant-les.

MAGDALENES 2

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »