TALLARINES AMB CLOÏSSES
Tenia ganes de penjar una recepta de pasta. La pasta és una molt bona opció quan no saps que fer per dinar. Ràpid, fàcil i econòmic.
Què hi posem ?
1 paquet de tallarines
500 gr. de cloïsses
2 tomàquets madurs
2 dents d’all
1 gotet de vi blanc del Penedès
1 branca de julivert
Oli d’oliva, sal i pebre
Com ho fem ?
Posarem a bullir aigua en una olla gran. Hi posarem sal i quan comenci a bullir hi posarem les tallarines; ha de bullir a foc alt. Aproximadament en uns 10 minuts estaran cuites. Les traurem del foc, les colarem i reservarem.
Mentre posarem oli en una paella i un cop calent hi posarem els alls ben menudets. Un cop fets, afegirem els tomàquets tallats a daus petits, als que els haurem tret la pell. Salpebrerem I deixarem que es vagi fent.
En una altra paella/cassola hi posarem el gotet de vi blanc i afegirem les cloïsses, prèviament ben rentades. Taparem la cassola; això farà que s’obrin abans. Reservarem.
Finalment, barrejarem les tallarines amb la salsa de tomàquet i les cloïsses, amb tot el seu suc. Deixarem un minutet tot plegat i ja podrem emplatar. Per sobre hi posarem una mica de julivert.
ESPERO QUE US AGRADI!!!!